Hoxha nga Mitrovica vajton: Thatësira në vend është si rezultat i gjunaheve, dallaverëve dhe poshtërsive tona

Hoxha nga Mitrovica vajton: Thatësira në vend është si rezultat i gjunaheve, dallaverëve dhe poshtërsive tona

A ju kujtohet kur në vitin 2014 imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, gjatë faljes së namazit të xhumasë kishte qajtur dhe ishte lutur që të bjerë shi. Të njëjten gjë e bëri edhe imami nga Mitrovica, Fatmir Latifaj.

Pas thatësirave të fundit në Kosovë dhe rënies së nivelit të ujit në liqene, imami Fatmir Latifaj, tha kjo gjendje është si rezultat i “gjuhave” tona shtype rekl,am dhe shiko vide,on: