Hoxha nga Peja qe thot se dreqi , xheneti , xhehnemi dhe shpirti nuk egzistojn

Drilon Gashi, hoxhë me profesion, për momentin i susp.enduar nga Bashkësia Islame e Kosovës ka qenë i ftuar në emisionin nKosovë Show. Aty tregoi pse BIK-u e ka susp.enduar nga të qen.urit imam në Xhaminë e Vitomericës në Pejë.
Ai ndër të tjera shtoj se djalli (dreqi) nuk ekz.iston mirë po ai shkoj edhe me tutje duke thënë se nuk ka botë të përtejme e as xhenet e as xhehnem me p’oshtë n’diqni videjon.