Hoxha nga Peja: Shkuarja në diskotekë nuk është haram, unë vetëm kam qenë aty dhe i kom pa…

Hoxha nga Peja: Shkuarja në diskotekë nuk është haram, unë vetëm kam qenë aty dhe i kom pa…

Drilon Gashi, hoxhë me profesion, për momentin i suspenduar nga Bashkësia Islame e Kosovës ka qenë i ftuar në emisionin nKosovë Show. Aty tregoi pse BIK-u e ka suspenduar nga të qenurit imam në Xhaminë e Vitomericës në Pejë.
Ai ndër të tjera shtoj se dja lli (dre qi) nuk ekziston mirë po ai shkoj edhe me tutje duke thënë se nuk ka botë të përte jme e as xhe net e as xhe hnem shtype rekl,am dhe shiko vide,on: