Hoxha nga Shkupi: “Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shtëpin e tij, ti duhet të hysh dhe t’ia thyesh radion” (Video)

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thirrje ‘mesjetare’ kundër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre.

Ai gjatë një ligjerate në xhami thotë së muzika në Islam është e ndaluar.

“Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si mysliman ke të drejt të hysh në shtëpinë e tij dhe t’aa thyesh radion, pasi në islam muzika është haram”, thotë mesjetari nga Shkupi shtype rekl,am dhe shiko vide,on