Hoxha nga Shkupi: Pini urinë të devës për t’u shëruar

Hoxha nga Shkupi: Pini urinë të devës për t’u shëruar

Hoxha nga Shkupi, Bedri Lika është shprehur në një nga ligjeratat e tij se shërimi tek njeriu vjen edhe nga urina e devesë.

Ai është shprehur se para 1400 vjetësh, profeti i muslimanëve, Muhammedi u ka treguar njerëzve të pinë nga urina e devesë për t’u shëruar.

Lika ka folur edhe për karakteristikat e devesë duke thënë kështu se Zoti e ka krijuar në mënyrë të veçantë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: