Hoxha shqiptar refuzoi të bënte se ks me të dashurën, ajo i bën gjëmën e pabesueshme

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në fshatin Zhabar të Komunës së Mitrovicës në Kosovë. Mësohet se një 28-vjeçare i kërkoi hoxhës së fshatit, Sead Bejtja, të dilte me të pas mesnate, por ky i fundit refuzoi.Gruaja e cila kishte ardhur me taksi pranë shtëpisë së hoxhës, u irr itua nga veprimi i tij dhe e ka nosi me ar më atë, duke qël luar në ajër shtype rekl,am dhe shiko vide,on: