Hoxha thotë që s’duhet të kthehen në Kosovë gratë dhe burrat e ISIS-it: Se dreqi i ka qu atje…!

Ky koment i hoxhës është bërë në një dokumentar të realizuar nga televizioni shqiptar “A2CNN” sjellje,t dëshmia e grave dhe vajzave (të mbuluara krejtësisht në të zezë) në kampet rreth kufirit midis Sirisë dhe Irakut.“ Kujt po ju duhen ata faqezi, se dreqi i ka pas qu atje. Unë kisha thënë përveç fëmijëve burrat dhe gratë nuk duhet të kthehen në Kosovë”, është shprehur ai shtype rekl,am dhe shiko vide,on: