Hoxha tro.ndit me nje video ligjerate: Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve, është Наllall

Omer Bajrami:Мartohuni me vajzat e Нallëve dhe Аxhallarve,është Наllall.

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një vide0,ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive.

Ai thotë se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë,njofton Gazeta Express.Sipas interpretimeve të tij/Sht1yp ne rek1amen e me poshtme dhe sh1h v1deon: