Hoxhë Shefqet Krasniqi: Ja pse nuk tregova se isha në UÇK!!!

Nuk kam dashur të tregoj që kamë luf tuar se jam frik’suar se po e humbi sevapin. Unë i kam shër byer vata nit se vat anit nuk i shërben veç me djersë.Tash kamë hyrë në listë por kurrë s’kam dashur të tregojë e as të bëjë kërkesën për vet’eran”, ka thënë Krasniqi gjatë një interviste në radio “Pendimi”.Komisioni për verifikimin e listave të vete’ranëve të UÇK-së, në publikimin e listave që ka bërë dje për Zonën e Dukagjinit, ka futur në mesin e shumë vete’ranëve edhe Dr.Shefqet Krasniqin sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: