“Hum bëm djalin me sy blu, o vëlla si do e përballojmë këtë?”, postimi rrëqethës pas vr? asjes së çiftit shqiptar

Të shumta dhe të dhim bshme janë postimet në Facebook të miqve dhe të afërmëve të çiftit shqiptar Lindita dhe Veton Musai, të cilët u që lluan më 31 dhjetor, pasi babai i Linditës, 55-vjeçari Osman Shaptafaj i mo ri jet ën vajzës dhe dhëndrit. Një prej postimeve rrëq ethëse është ai i Fatima Musait, e cila në një shkrim shoqëruar me disa foto të vik ti mave thotë se ka humbur vëllanë e saj të vogël dhe nuk po gjen forcë si ta përballojë këtë ngjarje tr agj ike. Per te pare videon shtyp ne rekl,am