Humb je.të.n JETIMI 5 vjeçar/ Dh.un.oh.ej sistematikisht nga tezja, burri i saj dhe gjyshja (VIDEO)

Një pesë vjeçar jetim, nga West Virgina e SHBA-ve, ka ndë.rr.ua.r jetë pas dy ditësh në spital, pasi ishte dh.unu.ar sistematikisht nga gjyshja, tezja dhe burri i saj. Dhe si rrjedhojë kishte pësuar tr.au.ma serioze të kokës, si edhe një çarje të madhe në org.an.in gjenital, shkruajnë mediat e huaja. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte