Humbi gjithë familjen pas tërmetit, kjo po i ndodh tani të mbijetuarit Albert Cara

54-vjeçari nga Thumana që ka hum-bur familjen në tra-gjedinë e ndodhur nga she.mbja e pallatit në Thumanë sapo transportohet me helikopter për një tra.jtim të mëtejshëm mjek.ësor në Bari të Italisë. Vlerësimi u bë nga ekipi mje.kësor Italian dhe shqiptar të cilët morën vendimin për transportin e 55-vjeçarit. Shirat, të shoqëruara me erë dhe me shtr.ëngata, do të prekin zonat e prekura nga të.rmeti