Humbi nusen, Olsi nuk pranon versionin e vetëhel mimit: ‘Ne duheshim shumë’

Rezarta dhe Olsian Hajdari, çifti i sapomartuar, u gjetën të hel.muar në dhomën e tyre vetëm 5 ditë pas dasmës. Fatkeqësisht 19 vjeçarja nuk arriti të mbijetonte ndërsa 27-vjeçari është ndërgjegjësuar vetëm pas dy ditësh në gjendje kome.Policia e Shtetit në komunikatën e parë zyrtare për ngjarjen, nxorri versionin e vetëhel.mimit për dy të rinjtë, mirëpo Olsi e ka mohuar. Pas daljes nga spitali, ai ka treguar me lot në sy për ‘Top Channel’, se ai dhe Rezarta ishin shumë të lumtur së bashku dhe shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: