I dalin mesazhet shqiptares nga Gjermani qe po e tradhton burrin për një djalë nga Kosova

Një burrë nga Kosova i cili jeton ne Gjermani ka publikuar mesazhet e gruas se tij duke komunikuar me një djalë i cili jeton ne Kosovë.

Ai ka treguar te gjitha mesazhet qe gruaja e ti i ka dërguar ne Viber me te dashurin nga Kosova.

Madje ne mesazhe gruaja i thotë djalit qe shpejt do t’ia dërgon edhe 300 euro tjera, si dhe thotë se shpejt do te takohen pasi do te bëjë gjithçka për te.