I dedikoi këngën e re? E pyesin a do të martohej sërish me Nora Istrefin, Robert Berisha HABIT me përgjigjen e tij: Ta di që…

A do të martohej ai sërish me ish-bashkëshorten?“Ta di që kaloj 14 vite të bukura, si ato që kam kaluar me Norën, isha martuar prapë, por njeriu në jetë bëhet vetëm një herë budalla, kështu që nuk do të martohem. Ju lutem mos më martoni”, -është shprehur ai me humor ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje vide,on: