I del gjioksi live në emision Luana Vjollcës ,e fokuson ka.meramani! (VIDEO)

Ndonjëherë puna e kameramanit mund të rezultojë me shumë përfitime. Kjo vajze ne foto njihet si luana apo luanesha e programave ne Spanje. Në një show spanjoll të quajtur “Mira quen salta”, disa personazhe të njohur të ekraneve konkurrojnë me njëri-tjetrin se kush do të shpallet zhytësi më i mirë. Të gjithë vëmendjen e ka marrë gjoksi i madh i i njërës prej konkurrenteve e cila kishte veshur një kostum banjoje shumë të hapur. Kameramani e fokusoi të gjithë pamjen tek gjoksi i saj për të disa minuta duke i lënë të tjerët në hije……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn