I dërgonte mesazhe babait të vd.ekur ne numrin e tij, pas katër vitesh 23-vjeçares i vjen mesazhi që të përlot: Përshëndetje shpirt…(FOTO)

Një histori aspak e zakontë ka ndodhur në SHBA, ku një vajzë 23-vjeçare ka folur për katër vjet me rradhë me babain e saj të vd.e.kur. Është vërtetë e çuditshme, por ja që ka ndodhur me 23-vjeçaren Chastity Patterson e cila historinë e tr.ishtë e ka treguar përmes një postimi në rrjetet sociale shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: