I dështojnë batutat, Rama bën për të qarë një fëmijë në Krujë (VIDEO)

I dështojnë batutat, Rama bën për të qarë një fëmijë në Krujë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama njihet për batutat e tij me qytetarët, por pasditën e sotme është sjellë “keq”.

Gjatë një vizite në Krujë, Rama i drejtohet një fëmije (Bujarit) duke i thënë “mos ma drejto mua automatikun” (një lodër).

Pavarësisht se me shaka, Rama i ka folur me një ton të fortë, duke bërë që fëmija të qajë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: