I dinim të ndarë, si na paskan gënjyer Bleona me Ganiun, ja “letra” që i nxori zbuluar

Bleona Qereti dhe Gani Bardhi kanë qenë një ndër çiftet më të komentuara të showbizit në vendin tonë.

Por, teksa mendonim se ishin ndarë, paska qenë e kundërta…

Çifti, në regjistrat shqiptarë duket të kenë figuruar të martuar deri këtë muaj, përkundër procedurave të divorcit në Amerikë të zhvilluara në vitin 2011 shtype rekl,am dhe shiko vide,on