I doli gjoksi jashtë! Pamje nga incidenti që i ndodhi këngëtares

I doli gjoksi jashtë! Pamje nga incidenti që i ndodhi këngëtares

Ishte duke buzëqeshur, teksa kishte fotografët përballë dhe i duheshin vetëm disa sekonda për të dalë në skenë. Por Anxhela Peristeri nuk e kishte parë që njëri nga gjokset i kishte dalë puthuajse përjashta.Emocionet e daljes në skenë dhe gjithë meraku se si do të jetë performanca, ka bërë që Anxhela të mos shihet në pasqyra para se të nisej për të kënduar këngën e saj në natën finale te “Kënga Magjike” shtypeni rekl,am dhe shiko videon