I ftohti polar pritet të ‘shpërthejë’ në muajin shkurt, i prekur edhe Ballkani

Sipas trendit statistikor të parashikimeve të motit, muaj shkurt pritet të sjellë një ulje të ndjeshme temperaturash disa gradë nën minus në pothuajse të gjithë Europën.
Sinoptikanët shpjegojnë se vorbulla e të ftohtit polar që është krijuar në veri është e detyruar të lëviz si pasojë e rrymave të ajri dhe ajo konkretisht po shpërthen në tre segmente./Per te pare videot shtyp ne rek’lamen me poshte