I humb biçikleta në Bruksel, i riu belg e gjen në Fier. Ka një koment edhe për Edi Ramën (Video)

I humb biçikleta në Bruksel, i riu belg e gjen në Fier. Ka një koment edhe për Edi Ramën (Video)

Një i ri nga Brukseli përpjekjet e të cilit për të gjetur biçikletën e tij të v jedhur dhanë rezultate të pakta në Belgjikë, ka arritur ta lokalizojë atë jashtë vendit falë një aplikacioni në celular dhe zyrtarëve të qeverisë së huaj.Denis Hacquin, biçikleta elektrike e të cilit u v odh kur ishte “brenda dhe e mbyllur” në Ixelles rreth një muaj më parë, ka gjetur biçikletën e tij rreth 2,000 kilometra larg, në qytetin shqiptar të Fierit, në jug të Tiranës shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: