‘I kam ng acmuar Romeon’, Xheisara i kthehet keq Jonida Maliqit: U kape personalisht me mua, tani… (Video)

Sipas Xheisarës Jonida teksa ishte një nga anëtaret e jurisë, nuk mund ta gjykonte dot nëse ‘ti’ nuk e ke provuar.

Në një farë mënyrë sipas Xheisarës, Jonida e ka bërë këtë gjykim apo reagim në mënyrë personale parë nga sytë e publikut, por këngëtarja ka sqaruar se skanë asgjë personale mes tyre ja dhe video ekeni me poshte: