I kërkoi prokurorisë ta hetonte se po v.jedh leket e shqiptareve, Elvis Naçi ben reagimin e pab.esueshem ndaj gazetarit

Imami Elvis Naçi ka reaguar pas një shkrimi të gazetarit Denis Dyrnjaja që e akuzonte atë për abuzim me të ardhurat e mbledhura nga fondacioni i tij bamirës, duke i kërkuar prokurorisë të hetojë.Dyrnjaja i bënte thirrje prokurorisë të hetonte imamin, veçanërisht lidhur me blerjen e një spitali privat.Por ja si i përgjigjet Naçi-gazetarit sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon e me poshtme jepni komentin tuaj: