I la të dyja? Melvani i kthehet keq Antonelës dhe Ledjanës: Mos bëni lojë me mua, se ju nxorra nga…

Mevlani ka treguar se është mes dy vajzave në “PërPuthen”, Ledianës dhe Antonelës. Megjithatë, në puntatën e sotme, Mevlani duket se po dyshon që dy vajzat po bëjnë lojë, duke i paralajmëruar që të mendohen mirë para se të bëjnë diçka të tillë “se ju nxjerr blof”.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…