I mori je tën vajzës dhe dhëndrit në Australi, jepen ak uzat për shqiptarin

Ngjarja e rë ndë që ndodhi në Australi tr on diti gjithë shqiptarët kudo që ndodheshin. Kujtojmë këtu se Osman Shaptafaj i mori je tën vajzës së tij dhe dhëndrit. Së fundmi është bërë e ditur se 55-vjeçari është ak uzuar për dy ak uza për vr as je. Po ashtu e ditur bëhet se ai do jetë nën mbikëqyrjen pol i core në spital. Sjellim në kujtesë se ai i mori je tën Linditës dhe dhëndrin Veton Musai. Per te pare videon e ngjarjes shtyp ne rekl,amen me poshte