I mori jetën nuses 19 vjeçare! Çfarë duhet të dini për mangallin, monoksidin e karbonit dhe rre zikun e tyre në shtëpi

Pasi gjendja e tij shëndetësore u stabilizua, Olsi Hajdari u shpreh se ai dhe partnerja e tij, Rezarta, morën mangall dhe fjetën. Të nesërmen, ata u gjetën nga prindërit e Olsit në gjendje të rë.ndë shëndetësore, ku ndryshe nga 27-vjeçari, Rezarta nuk i shpë.toi dot vd.ekjes. Siç mund ta keni lexuar, bazuar te raporti mjeko-ligjor, thuhet se çifti u he.lmua nga monoksidi i karbonit. Sidoqoftë, çështja është ende në hetim.Çfarë është mangalli ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: