I mori të vde kurës unazën me diamant dhe e shiti ne dyqan, mjekes i ndodh ajo qe nuk e pr.iste kurrë

Mjekja është arr estuar pasi i mori nga gishti unazën një pacienteje të vde.kur dhe e shiti në një dyqan pengjesh.Lisa Darlene Glaze është ak.uzuar për vj.edhjen e unazës nga dira e Gloria Robinson, e cila vd.iq pasi u transportua në spitalin CHI St Vincent Hospital në Arkansas.Glaze, e cila punonte në dy spitale, dyshohet se mori unazën nga dora e Robinson më 16 tetor dhe më pasi shiti unazën në një dyqan shtype rekl,am dhe shiko vide,on: