I moshuari që jetoi 152 vjet tregon s.ekretin e pijes m.agjike që mund ta gjejmë kudo dhe bën m.rekullinë (Video)

Thoma Parr, një fermer i vjetër anglez e ka pirë këtë pije dhe ka jetuar për 152 vjet rresht. Bëhet fjalë për hirrën, të cilën ai e përdorte vazhdimisht. Ajo përmban më pak se 1 përqind proteina dhe rreth 93 për qind ujë.Mund të përdoret si pjesë e regjimit të ngrënies së fëmijëve të porsalindur në vend të qumështit të gjirit, për shkak të ngjashmërisë që ka me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on