I obsesionuar pas grave: Ka 9000 vetura dhe një aeroplan prej ari, pasuria i rritet për 150 $ çdo sekondë

Me pasuri personale prej rreth prej 28 miliard dollarësh, Sulltani i Bruneit pas udhëheqësit të Tajlandës është monarku i dytë më i pasur në botë. Por këto ditë, ai mund të fitonte vetëm titullin e më të “çmendurit” në botë, transmeton Reporteri.net.
Hassanal Bolkiah këtë vit solli një nga ligjet më të ashpra,per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte dhe video hapet pas 5 sekondave