I p.reu k.okën nënën dhe ia v.ari te dera/ Kush është 44-vjeçari që kreu k.rimin në Pogradec?

I p.reu k.okën nënën dhe ia v.ari te dera/ Kush është 44-vjeçari që kreu k.rimin në Pogradec?
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Personi që shihni në foto është Olsi Çekiçi, au tori i v r a s j e s m a k a b re të ndodhur këtë pasdite në Buçimas të Pogradecit. I paj isur me ka rtelë shtrimi, 44-vjeçari kishte refuzuar të merrte trajtimin e rekomanduar nga mjekët. Ilaçi i tij i vetëm ishte përdorimi i lëndëve n a r k o t i k e. Olsi Çekiçi ishte ndarë nga bashkëshortja dhe jetonte me vajzën e tij min o renen, 15-vje çare sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: