I Ra Tulla Në Kokë Pas Tër Metit Dhe Humbi Jetën, Deklarata Rrëqe.Thëse Të Atit: Nëse S’do Të Isha Penguar Unë

I Ra Tulla Në Kokë Pas Tër Metit Dhe Humbi Jetën, Deklarata Rrëqe.Thëse Të Atit: Nëse S’do Të Isha Penguar Unë

Një lajm tra.gjik erdhi paraditen e djeshme nga Spitali i Tr aumës, ku u regjistrua vik.tima e 51-të nga tër.meti i 26 nëntorit. Në reanimacion, humbi jetën 20-vjeçarja Xhesika Biqiku, e cila prej tri ditësh ishte në gjendje ko.me, për shkak se kishte dëm.time të rë.nda në kokë nga rënia e tullave.Ajo jetonte në një pallat në zonën e Kombinatit në Tiranë, ku gjatë lëkundjeve, së bashku me familjen e saj ishin munduar të largoheshin nga apartamenti në katin e parë, por fati deshi që Xhesika të mos ia dil.te dot. Xhesika sapo kishte nisur studimet për Arkeologji në Universitetin e Tiranës.Në një thirrje përlo.tëse që babai i Xhesikës, Ilia Biqiku, bëri tri ditë më parë për “Report TV”, për trajtimin mjekësor të së bijës në Itali, ai tregoi se vajza u dëm.tua kur po dilnin nga pallati.Shtyp ne rke lame dhe lexo lajmin ep lote.