I riu do martohet me kukullën e s*ksit që bleu: Jam i dashuruar me të ajo më shpëtoi nga femrat, nuk di të gatuaj por jam i….

Zakonisht, propozimi për martesë është një ngjarje e rëndësishme në jetën e një njeriu. Por një i ri ka habitiur gjithë botën, pasi i ka ”kërkuar” një kukulle të martohet me të.

Ai thotë se pasi ka blerë kukullën e se*sit jeta e tij ka ndryshuar përgjithmonë dhe për mirë. I riu thotë se ndihet shumë mirë me të dhe se ajo nuk i shkakton stres si vajzat e tjera me të cilat ai ka qenë i lidhur.

Yori Tolochko është emri i të riut nga Kazakistani që do të martohet me kukullën e tij. Madje ai e ka quajtur atë Margo dhe i ka hapur edhe një llogari në rrjetet sociale dhe poston vetëm foto në momente që ai i quan të bukura me Margon.

Madje ai shkon edhe në restorante për darkë me Margon. I vetmi problem që ai ka me Margon është se ajo nuk di të gatuaj, por këtë ai thotë se do e rregulloj dhe se nuk e ka shumë bezdi, pasi Margoja e ka bërë të lumtur në shumë gjëra të tjera.

Ai thotë se Margo e ka bërë të lumtur si asnjë femër tjetër edhe pse është vetëm një kukull, madje ai thotë se ajo e ka shpëtuar nga femrat e tjera.