I shpëtuan tërmetit/ Surpriza për Alesjon dhe Aurelin, takohen me Ronaldon dhe Buffon

I shpëtuan tërmetit/ Surpriza për Alesjon dhe Aurelin, takohen me Ronaldon dhe Buffon

Aureli dhe Alesjo janë dy fëmijë që janë hedhur nga pallati i tyre dhe i k anë shpëtuar tërmetit, ku familjarë kanë ndërruar jetë.

Kryeministri Rama u ka bërë një vizitë të bukur, ku Cristiano Ronaldo dhe Buffon i kanë takuar ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni reagimin e dy femijve: