I Verbër Por Punon Në Zdrukthari, Dauti Frymëzon Me Fjalët E Tij: Punoj Me Qejf Dhe Vullnet

pa motivuar dhe mendoni se jeta juaj është e pashpresë, duhet medoemos ta shihni këtë video.Ai quhet Daut Hoxha, është nga Ferizaj i Kosovës dhe është i verbër. Por kjo nuk e ka penguar që të punojë si zdrukthëtar prej 18 vitesh.Mund të duket e pazakontë por Dauti është një shembull ideal se me vullnet,tejkalo hapsiren e meposhtme ….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.