I zuri frika pas asaj që panë sot, Klodian Çalamanin e largojnë nga bu.rgu e Fierit dhe e dërgojnë në…

I zuri frika pas asaj që panë sot, Klodian Çalamanin e largojnë nga bu.rgu e Fierit dhe e dërgojnë në…

Klodian Çalamani, është zhvendosur mbrëmjen e sotme nga b urg i Fierit, për shkak të frikës për ndonjë sulm ndaj tij.

Ai është dërguar në Pa rab urgi min e Vlorës, i shoqëruar nga Policia e B urgjeve dhe Policia e Rendit.

Kujtojmë se edhe gjatë seancës për vendosjen e masës së sigurisë në gjykatë ditën e sotme ka patur incidente, pasi familjarët e vogëlushit kanë kërkuar që të përballen vetë me autorin e ngjarjes makaber.

Burime nga IEVP Vlorë thonë se Calamani kur ka ardhur ka qenë si i trembur. Nuk ka folur fare. Ka qëndruar i heshtur dhe shikonte me frikë këdo që i afrohej. Pritet që Calamani të dërgohet për vlerësim të shëndetit mendor.