Ia dhuroi 15 mijë euro për nënën e sëmurë, dibranit i vijnë mesazhe që nuk i priste (Video)

Shqiptari me zemër të madhe nga Dibra e Madhe, Astrit Kërkuti, dhuroi 15 mijë euro për nënën e sëmurë të një studenteje të shkëlqyer në mesime.
Ai ka marrë se fundmi falenderime te shumta ne rrjetet sociale nga shqiptaret ane e mbane botës duke e cilesuar gjestin e tij nje akt te rralle human qe vetem nje njeri me zemer te madhe mund ta beje,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.