Ija e Besit i sugjeron për nuse gazetarit një vajzë fshati, “ato të qytetit dalin lak uriq”

Me pamjen e sjelljen si të pjesës dërrmuese të gjysheve shqiptare, Ija Besit (aktorit Bes Kallakut), është kthyer në një figurë të dashur për publikun shqiptar.
Sinqeriteti i saj dhe aftësia për të thënë gjërat “shabllon” nxit kureshtjen e publikut. Gazetari i “E Diell”, Ervin Kuriti, kaloi disa momente interesante me “Ijen”, dhe na zbuloi se çfarë bën ajo këtë periudhë karantine. “Ija” na njohu me baçen e shtëpisë, por na mësoi dhe si të bëjmë byrek me hithra.
Sakaq, “Ija” i jep këshilla Ervinit se si gjejë nuse. I sugjeron që të gjejë një gocë fshati, sepse sipas saj janë më të mira se të qytetit. “Nuk rrojnë lak uriq si të qytetit të kallzon (tregon) nëna” per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.