Ikën E Zemëruar Nga Shtëpia Dhe Lë Burrin Me 2 Fëmijët, 2 Ditë Më Vonë Ajo Merr Një Letër Që Do T’i Ndryshojë Jetën

Ikën E Zemëruar Nga Shtëpia Dhe Lë Burrin Me 2 Fëmijët, 2 Ditë Më Vonë Ajo Merr Një Letër Që Do T’i Ndryshojë Jetën

Një baba i ri vjen në shtëpi pas një dite të lodhshme në punë, dëshira e tij e vetme ishte të kalonte darkën në paqe dhe të mos duhej të përfshihej në menaxhimin e fëmijëve, tekat e tyre apo punët e tjera shtëpiake.Por atë mbrëmje, edhe gruaja e tij ishte e rraskapitur dhe nuk mund ta toleronte qëndrimin e tij, prandaj vendosi ta linte vetëm në shtëpi me fëmijët. E gjithë bota e këtij burri u shemb nën këmbët e tij, këtu është se si veproi ky baba:…shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.