Iku nga shtëpia për të gjetur punë dhe nuk u kthye më/ Flasin dëshmitarët për 19-vjeçaren shpitare: E pamë në rrugë humbi ndjenjat…

Vajza u zh duk premten në Koropi, teksa familjes i kishte thënë se po shkonte për të dhënë një intervistë pune, por nuk u kthye më.

Disa dëshmitarë janë shprehur se e kanë parë vajzën shqiptare në një gjendje të keqe psikologjike në një rrugë kryesore të Athinës.

Konkretisht të shtunën në mëngjes një grua tha se e pa vajzën 19-vjeçare në një gjendje sho ku dhe duke q arë e vetme në rrugë.

Gruaja iu afrua vajzës dhe u përpoq ta ndihmonte ndërsa Artemis u largua. Një tjetër dëshmitar deklaron se të hënën në mëngjes duke zbritur në stacionin e autobusit e pa 19-vjeçaren të trembur dhe duke ikur me nxitim. Gjithashtu një informacion tjetër erdhi se vajzës i kishte rënë të fikët në rrugë, por sapo ishin afruar njerëzit ishte shprehur se ishte mirë dhe ishte larguar.