Ilir Meta paralajmëroi tërmetin apokaliptik në Shqipëri

Ilir Meta, qysh në muajin korrik të këtij viti, përmes një letre zyrtare kishte paralajmëruar kryeministrin e Edi Rama, ministrin e Punëve të Brendshme, Sandër Lleshaj dhe ministren e Mbrojtejs, Olta Xhaçka, për rrez-ikun që një të rmet shkat-ërrues të go diste Shqipërinë, shkruan Gazeta Express. Këtë letër, Ilir Meta, e kishte shkruar i shqe-tësuar nga paralajmërimet që kishte dhënë seizmologu grek, Akis Tselentis, drejtor i Institutit Gjeodinamik Obsarvatori Kombëtar i Athinës me p’oshtë mbi relam n’diqni deklaraten e Metes.