‘In feksion fa tal’, ISHP zbulon shkakun e vdekjes së policit 27-vjeçar në Tiranë (FOTO)

Instituti i Shëndetit Publik ka zbuluar shkaqet e vdekjes tragjike të policit të Rrugores, Mariglen Mestani, në moshën 27-vjeçare.
Drejtoresha e ISHP, Silva Bino, tha se polici vdiq nga sëmundja e meningjitit, ose meningokoksemisë. Sipas Binos, ky është një infeksion i rëndë, që ka një evolucion tepër të shpejtë dhe është fatal. Per te pare videon se si ndodhi ngjarja shtyp ne rek,lam