Ingrit Gjoni pa të mba t hura në emision: Nuk i vesh sepse… (Video)

Këngëtarja shumë e dashur për publikun e që prej vitesh ka sjellë hite në tregun muzikor shqiptar, Ingrit Gjoni ishte e ftuar së fundmi në “Why not”, ku zbuloi shumë mbi karrierën dhe jetën priv ate. Gjatë një loje, ku duhet të përgjigjej brenda sekondave, Roza e pyeti Ingritin për tre gjërat që vesh p oshtë rrobave. Përgjigja e këngëtares ishte e papritur pasi ajo tha se nuk vesh fare shtype rekl,am dhe shiko vide,on