Inxhinieri njohur flet pas lèkundjeve te tèrmetit : Ja se cfare e ka shkaktuar te gjithe kete, ju tregoj dhe emrat (Video)

Inxhinieri njohur flet pas lèkundjeve te tèrmetit : Ja se cfare e ka shkaktuar te gjithe kete, ju tregoj dhe emrat (Video)

Inxhinieri Bashkim Kopliku në emisionin “Provokacija” të Mustafa Nanos ka treguar sipas tij fajtorët që ndikuan në trágjedinë e madhe të tármetit. Kopliku u shpreh se fajtor i gjithë kësaj “jemi ne populli shqiptar”, por edhe drejtësia që ka bërë punën e saj me lejet e ndërtimeve, duke mos lënë pas gjyqtárët, për të cilët tha se i janë ankuar banorët këto ditë.Inxhinieri theksoi se i ka të gjithë emrat e fajtorëve të ruajtura në kompjuterin e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: