Irani nis lu ftën, su lmon me ra ke ta ambasadën dhe bazën amerikane në Irak (video)

Burime të shumta nga Iraku kanë raportuar se janë hedhur dy raketa pranë ambasadës amerikane në Bagdad, si dhe tri të tjera te një bazë ushtarake, 80 km pranë kryeqytetit irakian, ku qëndrojnë trupat amerikane.
Të paktën dy raketa janë dëgjuar të shpërthejnë pranë ambasadës, brenda “Zonës së Gjelbër”, e cila mbahet nën kontroll të rreptë sigurie, sipas Sky News Arabia. PEr te pare videon shtyp ne rek,lamen me poshte