Isa Mustafa: “Pa u bo President i Kosovës, dhe me shku në Haxh nuk me del shpirti”

“Unë kom pas dëshirë prej femi me u marr me qet pune, edhe besoj qe e di mas miri me banë, nuk shkoj anej pa u bo President” Pa shku edhe në Haxh në Arabi me pa Qaben nuk du as te mendoj për vdekjen “Hashim Thaçi është i dobët ne krahasim me mu, unë e meritoj ma shumë, shtypni hapësirën me poshtë per videon”