Isa Mustafa:Tybe edhe me pas koronavirus kurrë si kisha pranu testet nga Sërbia si Albini

Lideri i LDK’së, Isa Mustafa s’e ka asnjë dilemë se do ta marrë mandatin për të formuar Qeverinë e re posa të mandatohet nga Shefi i Shtetit bazuar në Kushtetutë.Këtë qëndrim, ish-Kryeministri Mustafa e ka dhënë në kohën kur Vetëvendosje po refuzon të marrë mandatin për formimin e Qeverisë së re dhe Presidenti ka paralajmëruar se do t’ia kalojë partisë së dytë mandatin nëse dështon VV’ja.Ai foli edhe për testet që erdhen nga Serbia ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: