Ish-Miss Kosova ia fal zemrën një serbi, publikon video nga shtrati (Video)

Ish-Miss Kosova ia fal zemrën një serbi, publikon video nga shtrati (Video)

Kosova njihet për femrat e bukura që ka. Por, një grup amatorësh vendosën çuditërisht që 3 vjet më parë t’i jepnin titullin: Miss Kosova një femre nga Argjentina.Nuk iu mjaftuan mijëra bukuroshe, e dhjetëra kandidate nga Kosova, që juria të përzgjidhte një femër latine për më të bukurën e shtetit më të ri në Ballkan,.Nuk ka vonuar shumë dhe ish- Miss Kosova, Camila Baraza, tani është e dashura e një serbi ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: