Ish-Miss Kosova ‘ndez’ keq rrjetin, shfaqet me këmbët përpjetë në shtrat me të dashurin serb (Video)

Miss Shqipëria dhe Miss Kosova janë përzgjedhur për çdo vit, ndërsa tre vite më parë çuditërisht juria vendosi që të zgjidhte fituese një vajzë nga Argjentina. Ndërkohë që gjithmonë është zgjedhur një vajzë shqiptare, tre vjet më parë titullin Miss Kosova e rrëmbeu Camila Baraza shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: