Ishin Miq Në Fëmijëri, Fati I Ndau, Kthehet Nga Amerika Në Kosovë Për T’u Martuar Me Mashkullin E Ëndrrave

Ishin Miq Në Fëmijëri, Fati I Ndau, Kthehet Nga Amerika Në Kosovë Për T’u Martuar Me Mashkullin E Ëndrrave

U njohën qysh në fëmijëri, dhe që nga atëherë thonë se u lindi simpatia për njëri-tjetrin.Kështu Marigona Berisha, një vajzë nga Kosova nuk rreshti kurrë së menduari për shokun e fëmijërisë së saj, ani pse fati e largoi me mijëra kilometra larg tij.Falë rrjeteve sociale, ata u bashkuan përsëri pas disa vjetësh, për të kurorëzuar më pas dashurinë e tyre me martesë ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni